اخذ ویزا

اخذ ویزا (visa)

برای دریافت ویزا حتما لازم است همراه با پاسپورت به سفارتخانه کشور مورد نظر مراجعه کرد. برای احراز هویت داشتن پاسپورت ضروری است. گرفتن ویزا پروسه ای زمان بر است به این دلیل برای دریافت آن باید در اسرع وقت اقدام کرد.


توضیحات

اخذ ویزا



از جمله اقدامات لازم در سفر های خارج از کشور گرفتن ویزا است. که نگرانی هایی را در پی دارد زیرا بعضی از کشورها به دلایل اختلاف های سیاسی از پذیرفتن مسافران ایرانی خودداری می کنند.

ویزا برگه ای است، ضمیمه ی گذرنامه می شود که نشان دهنده موافقت کردن درخواست متقاضی برای سفر به کشور مورد نظر توسط یکی از نمایندگان دولت آن کشور در سفارتخانه است.

تعدادی از ویزاهای رایج عبارتند از: ویزای توریستی، پژوهشی، درمانی, دانشجویی و...... که بر اساس هدف از مسافرت نوع ویزا مشخص می شود.

ویزاها از نظر تعداد دفعات ورود و خروج هم با هم متفاوت هستند، با ویزای single تنها یکبار اجازه ورود به آن کشور را دارند و بعد از خروج از کشور ویزا باطل می شود.

Double visa ویزاهایی هستند تا زمانی که اعتبار ویزا به اتمام نرسیده دو بار حق رفتن به آن کشور را دارند.

اما با داشتن ویزای Multiple بر عکس  single در طول مدتی که ویزا اعتبار دارد می توان به دفعات اجازه ورود به کشور را داشت.

Airport transit visa با این ویزاها اصلا اجازه ورود به آن کشور را ندارند، نوعی خاصی از ویزای ترانزیت هست. در حقیقت این ویزا مجوز خارج شدن از هواپیما، رفتن به سالن ترانزیت و سوار شدن به هواپیما به مقصد کشور بعدی هست.

نحوه صادر کردن ویزا در هر کشور متفاوت است، دسته ای از کشورها برای سفرهای توریستی احتیاجی به ویزا ندارند. البته تعداد این کشورها برای ایرانی ها زیاد نیست، برای اطمینان قبل از انجام هر کاری باید تحقیق کرد که برای سفر نیاز به ویزا دارد یانه. 

اما در بیشتر کشورها برای مسافرهای ایرانی قبل از سفر به ویزا احتیاج دارند که با داشتن شرایط می توان دریافت کرد.

برای سفر به کشورهایی مانند سریلانکا و تانزالیا می توان در لحظه ورود به کشور ویزا گرفت،  به این گونه که در لحظه ورود به کشور مقصد مبلغی را پرداخت می کنند و برچسب ویزا در پاسپورت زده می شود،  به آن ویزا در لحظه ورود گفته می شود.

جا دارد به این نکته توجه کرد در بسیاری از سفارتخانه ها مدارک را به زبان رسمی آن کشور تحویل می گیرند البته تعداد معدودی از سفارتخانه ها مانند فرانسه مدارک را به زبان فارسی هم قبول می کنند.


در گرفتن ویزا باید چند نکته را همیشه در خاطر داشت از جمله:

در کشور خارجی ویزا به منزله شناسنامه وبرگه هویت شماست، از همه مهمتر با داشتن ویزا توانسته اید ورود قاونی به آن کشور را داشته باشید بنابراین بایددر نگهداری آن کوشا باشید و همینطور از تمامی صفحات ویزا کپی بگیرید.

و اینکه تمدید مدت ویزای توریستی هم وجود ندارد، این دسته از ویزاها تنها به مدت 6 ماه اعتبار دارند. 

تنها در مواردی خاص مانند داشتن مشکلات پزشکی می توان ویزای توریستی را تمدید کرد. 

باید اعتبار ویزا نیز توجه کرد زیرا در صورتی که بیشتر از حد مجاز و اعتبار ویزا در کشور بمانید به ازای هر روز مشمول پرداخت جریمه می شوید، 

 احتمالا تا یک زمان مشخص اجازه سفر به اون کشور را نخواهید داشت.

راهنمای خرید

اخذ ویزا


همانطور که می دانید برای سفر به کشورهای خارجی باید اقدام به گرفتن ویزا نمود، نحوه گرفتن هر نوع ویزا باهم متفاوت است.

نحوه گرفتن ویزا بدین صورت می باشد:

در ابتدا به سفارت مراجعه کرده و با پر کردن فرم های ویزا درخواست ویزا می دهید.

همچنین می توانید برای درخواست ویزا از سایت ارزجو نیز و یا با مراجعه به آژانس های مسافرتی اقدام کنید.

ویزای اکثر کشورها را با هر دو روش می توان گرفت.

تعداد محدودی از کشورها هستند که تنها به صورت آنلاین، کلیه مراحل درخواست ویزا را قبول می کنند.

در بعضی از کشورها هم میتوان به هر سه روش برای درخواست ویزا اقدام کرد.

مدارک لازم برای اخذ ویزا:

پاسپورت که تا 3 ماه بعد از سفر معتبر باشد.

پرکردن فرم ویزا( با سه روشی که در بالا توضیح داده شد) 

مدارک اشتغال به کار و یا اشتغال به تحصیل ( با تاییدیه ترجمه رسمی)

دفترچه حساب بانکی، سند ملکی که نشان دهنده توانایی مالی شماست.

به همراه داشتن عکس دیجیتالی یا چاپی بدون روتوش

داشتن بیمه مسافرتی

رزرو پرواز رفت و برگشت و دعوتنامه از شخص در کشور مقصد و یا رزرو هتل در محل اقامت


با ویزایsingle تنها یبار اجازه ورود به آن کشور را دارید ولی با ویزای Double visa تا زمانی که اعتبار ویزا تمام نشده می توان دوباره به آن کشور سفر کرد