video thumb

ویدئو: آموزش کار با کیف پول ریپل

کار با ارزهای دیجیتال طبیعتا نیازمند ابزارهایی است که بسیاری از شما با آنها آشنا هستید. وجود کیف پول های مختلف برای بیت کوین و اتریوم و … و آموزش های گوناگون در مورد آنها باعث شده تا سرمایه گذاران ارزی ماند ریپل از این ماجرا عقب بمانند که برای بهبود وضعیت مسائل آموزشی در مورد کیف پول ریپل به صورت اختصاصی اقدام به تهیه یک ویدئو آموزشی کردیم که نیاز شما را برای کار با کیف پول ریپل مرتفع می کنید.

 

 

گفتنی است که در صورت نیاز برای آموزش هر بخشی از دنیای پر سوال بلاکچین و ارزهای دیجیتال می توانید در بخش نظرات با ما در میان بگذارید و در صورت تمایل نیازهای آموزشی خود را به ما بگویید تا در اسرع وقت به این مشکلات و نیازها رسیدگی شود. همچنین کاربران عزیز می‌توانند برای دسترسی به سلسله پادکست‌های صدای ارزجو به این لینک مراجعه کرده و از مطالب خبری و آموزشی به صورت صوتی استفاده کنند. مهم‌ترین بخش سایت ارزجو نیز متعلق به محتوای متنی در زمینه ارزهای دیجیتال است که به صورت روزانه چندین مقاله آموزشی و تحلیلی را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد.

 

اطلاعاتی خواندنی از ریپل

پی فورمن (P4man) یک استخراج‌گر و سرمایه‌گذار فعال بیت کوین است که از پیشینه آکادمیک در زمینه اقتصاد و آی‌تی برخوردار است.  پی فورمن در این گزارش بازار ارزهای دیجیتال را بررسی می‌کند تا ببیند آیا یک جایگزین سرمایه‌گذاری معتبر برای بیت کوین وجود دارد. تمرکز وی در این راستا بر روی توکن پروتکل استارت‌آپ ریپل (Ripple) موسوم به ایکس‌آرپی (XRP) است.

در میان سرمایه‌گذاران، ریپل یکی از تفرقه‌برانگیزترین ارزهای دیجیتال به شمار می‌رود ــ آنها یا عاشقش هستند یا از آن بیزارند. به باور من، سوءبرداشت درباره ریپل حتی پررنگ‌تر از سوءبرداشت‌ها درباره اتریوم است، زیرا با بیت کوین بسیار تفاوت دارد. اما ریپل سومین ارز دیجیتال از لحاظ ارزش بازاری است (عملاً دومین ارز دیجیتال است که در این باره بعداً بیشتر خواهم گفت) و واقعاً نمی‌شود درباره آن چیزی ننوشت.

Cardano ریپل

سردرگمی‌های اولیه

ریپل در سال ۲۰۱۲ راه‌اندازی شد. یادم می‌آید زمانی که این ارز دیجیتال راه‌اندازی شد، من خودم یکی از ذینفعان آن چیزی بودم که به زعم خودم اولین بذل و بخشش آنها در انجمن‌های گفتگو درباره بیت کوین قلمداد می‌شد.

اگر حافظه‌ام یاری کند، چیزی حدود ۳۰۰۰۰ ایکس‌آرپی دریافت نمودم (هرچند در این باره تقلب کردم و از چند حساب کاربری استفاده نمودم…). پس از آنکه توکن‌ها را دریافت کردم، پروتکل مربوطه را مورد بررسی قرار دادم و تلاش کردم ببینم قضیه از چه قرار است. این مفهوم برایم تازگی داشت و مرا هاج و واج و سردرگم ساخت: این پلتفرم در واقع یک شبکه پرداخت همنوع با همنوع بود که در آن هر کسی می‌توانست اوراق بدهی صادر کند و اساساً با ارز سروکار نداشت.

از این پلتفرم چندان سر در نمی‌آوردم و درک و شناختم درباره نقش و کارکرد ایکس‌آرپی حتی کمتر از آن بود. این توکن برای چه بود؟ یادم می‌آید تنها توضیحی که در این باره در آن زمان ارائه می‌شد این بود که توکن مذکور قرار است از اسپم شبکه ممانعت به عمل بیاورد. وجود ۱۰۰ میلیارد توکن جهت «ممانعت از اسپم» چندان برای من جذاب و ارزشمند جلوه نمی‌کرد. به همین خاطر، خیلی زود توکن‌هایی که رایگان دریافت کرده بودم را با بیت کوین معامله کردم.

بعدها با مطالعه تحلیل پیتر تاد (Peter Todd) درباره سَلَف ریپل موسوم به ریپل‌پی (Ripplepay) تازه فهمیدم که ریپل چیست و این همان چیزی بود که خودم به صورت شهودی به آن رسیده بودم.

 

مفهوم

برای تشریح این مفهوم باید به عقب باز گردیم.

قبل از ریپل و حتی قبل از آنکه بیت کوین راه‌اندازی شود، رایان فاگر (Ryan Fugger) در سال ۲۰۰۴ شبکه پرداخت همنوع با همنوع موسوم به ریپل‌پی را راه‌اندازی نمود. این وب‌سایت قدیمی که به دلایلی همچنان موجود است پدیده مذکور را به زیان بسیار ساده شرح داده است.

به طور خلاصه، ریپل‌پی به کاربران امکان می‌داد تا در میان مشارکت‌کنندگان در شبکه که به یکدیگر اعتماد داشتند اعتبار صادر و مبادله کنند. چنین چیزی در واقع معادل آنلاین این بود که بر روی یک تکه کاغذ بنویسید «به ارزش ۵۰ دلار» و سپس آن را امضا کنید. اگر به فرد امضاکننده اعتماد داشتید، در آن صورت آن یادداشت ۵۰ دلار می‌ارزید.

این در واقع یک سند بدهکاری (IOU) است که نشان می‌دهد چگونه بانک‌ها فعالیت می‌کنند و پول واقعی خلق می‌کنند.

در دنیای واقعی، خلق و مبادله اسناد بدهکاری میان افرادی که به یکدیگر اعتماد دارند بسیار ساده‌تر از طراحی یک شیوه برای پرداخت‌های نقدی است. در قالب پرداخت‌های نقدی، شما به دیگران اعتماد نمی‌کنید و در واقع یک چیز ارزشمند را مبادله می‌کنید. طرفین به جای آنکه ریسک طرف قرارداد را به جان بخرند باید به آیتم ارزشمندی که مبادله می‌کنند اعتماد داشته باشند. بنابراین، به نوعی ذخیره ارزش نیاز است که نمی‌توان به آسانی آن را جعل نمود. منظور در واقع چیزی شبیه طلا یا اسکناس است (هر چند از لحاظ فنی، اسکناس نیز یک سند بدهکاری است با این تفاوت که توسط بانک صادر می‌شود).

ارزهای دیجیتال

دیجیتال‌سازی فرآیند نیز به همین شکل است: ریپل‌پی به‌ عنوان یک سیستم پرداخت عملاً یک مسئله ساده‌تر انگاشته می‌شد که حل آن بسیار آسان‌تر از یک سیستم پول دیجیتال نظیر بیت کوین بود. اول از همه اینکه، در یک سیستم پرداخت، شما مجبور نیستید نگران هزینه کرد مضاعف باشید؛ اگر من یک سند بدهکاری برای آلیس صادر کنم، یک سند بدهکاری به همان مبلغ نیز می‌توانم برای باب صادر کنم و این بدهکاری مشمول هیچ ریسکی نمی‌شود: اگر سند بدهکاری را دو بار صادر کنم، در آن صورت به هر دوی آنها بدهکارم. با این حال، اگر اجازه دهید یک دارایی نقدی (دیجیتال) دو بار هزینه شود، چنین چیزی اساساً به مثابه جعل است.

در یک شبکه پرداخت، نیازی به اجماع همگانی نیست: نیازی نیست که باب بداند که من چقدر به آلیس بدهکارم یا در این باره با من موافقت کند. تا وقتی که من و باب و همچنین من و آلیس میان خودمان توافق کنیم که چه مبلغی به یکدیگر بدهکاریم، در آن صورت یک اجماع محلی شکل می‌گیرد و این همه چیزی است که به آن نیاز داریم.

با این حال، اعتماد میان کاربران همان چیزی است که در یک شبکه پرداخت به آن نیاز دارید.

شما نمی‌توانید برای کسی که به شما اعتماد ندارد سند بدهکاری صادر کنید. بنابراین باید یک محدوده اعتماد یا یک محدوده اعتبار تعیین کنید که نشان می‌دهد به کدام شرکت‌کننده چقدر اعتماد دارید. محدوده اعتماد می‌تواند به شکل «موج‌وار» در درون شبکه بسط و گسترش یابد و مبادله اسناد بدهکاری با شرکت‌کنندگانی که شاید نمی‌شناسید اما دارای واسطه‌های مشترک مورد اعتماد با آنها هستید را امکان‌پذیر سازد، اگر باب و آلیس هر دو به من اعتماد دارند، در آن صورت باب می‌تواند همان سند بدهکاری که من برای وی صادر نمودم را به آلیس بدهد.

در یک سیستم پرداخت، علاوه بر نیاز به اعتماد، شما همواره در معرض ریسک طرف قرارداد نیز قرار دارید. شما شاید زمانی که سند ۵۰ دلاری را نوشتم به من اعتماد داشته‌اید، اما اگر پول را باز نگردانم یا قادر به بازپرداخت آن نباشم، آنگاه چه می‌شود؟

توانایی پرداخت الکترونیکی بدون نیاز به اعتماد و بدون ریسک طرف قرارداد درست چند سال بعد امکان‌پذیر شد. در آن مقطع، ساتوشی ناکاموتو (Satoshi Nakamoto) راه‌حل خود برای این مشکل قدیمی را در قالب بیت کوین ارائه نمود. او با بهره‌گیری از مکانیسم اثبات کار اولین راهکار واقعی جهت پرداخت نقدی دیجیتال را ایجاد نمود که قادر بود ارزش را ذخیره و مبادله کند، در برابر جعل بسیار بازگشت‌پذیر بود، در بر گیرنده اعتماد نبود، و هیچگونه ریسک طرف قرارداد به همراه نداشت.

بنابراین، یک شبکه پرداخت اعتماد محور مبتنی بر سند بدهکاری نظیر ریپل‌پی و یک شبکه نقدی دیجیتال فاقد مؤلفه اعتماد نظیر بیت کوین دو چیز کاملاً متفاوت هستند و با این وجود عملاً مکمل یکدیگر محسوب می‌شوند. برای مثال، ریپل‌پی می‌توانست خلق و مدیریت اسناد بدهکاری مبتنی بر بیت کوین را در میان کاربرانی که به یکدیگر اعتماد داشتند امکان‌پذیر سازد.

بیت کوین با اینکه معادل دیجیتال سند بدهکاری است، اما صدور اسناد بدهی در آن امکان‌پذیر نبست، هرچند چنین قابلیتی می‌تواند مفید و سودمند باشد.

چند سال پس از راه‌اندازی بیت کوین، شرکت اوپن ‌کوین (OpenCoin) که بعداً به ریپل لبز (Ripple Labs) تغییر نام داد ریپل‌پی را در اختیار گرفت. آنها پروتکل مذکور را به طور کامل بازنویسی کردند. این مفهوم همچنان حول محور مدیریت اسناد بدهکاری بود، اما آنها با الهام از بیت کوین یک توکن جدید موسوم به ایکس‌آرپی را نیز لحاظ نمودند.

آلت کوین

توکن

گنجانیدن یک توکن نقد که یک سند بدهکاری قلمداد نمی‌شود به ‌طور خودکار به معنای آن است که شما اکنون باید تدابیر محافظتی در برابر هزینه کرد مضاعف و در نتیجه یک پروتکل اجماع جهانی را لحاظ کنید، زیرا اکنون هر کسی در درون شبکه باید با معامله توکن و مالکیت آن موافقت کند.

آنچه در ابتدا یک مفهوم نسبتاً ساده بود اکنون به یک مفهوم بسیار پیچیده تبدیل شده بود و همان مشکلاتی را در برابر خود می‌دید که بیت کوین همان اواخر موفق به غلبه بر آنها شده بود.

و البته هیچ چیز رایگان نیست؛ بیت کوین با اینکه یک مفهوم متحول کننده بود، اما در تحقق یک اجماع توزیع یافته جهانی می‌باید هزینه‌های چشمگیری متحمل می‌شد که از جمله آنها می‌توان فرآیند اثبات کار توأم با مصرف برق بالا (استخراج)، تراکنش‌های پنهان (تائید چندگانه معاملات)، و مقیاس‌پذیری محدود (یک بلاک چین یکپارچه حاوی تک تک تراکنش‌ها) را مثال زد.

این‌ها مشکلی بودند که یک شبکه پرداخت توزیع یافته نباید در برابر خود می‌دید.

ریپل تلاش کرد تا به شیوه‌ای متفاوت از بیت کوین بر این چالش‌ها فائق آید. این پلتفرم به جای استفاده از مکانیسم اثبات کار به یک پروتکل اجماعی جدید اما اثبات نشده متکی بود. این پروتکل مستلزم آن است که کاربران به سرورهای تائید اعتبار که اجماع به وجود می‌آوردند، اعتماد کنند. تکیه به اعتماد به جای اثبات کار از جهاتی برای ریپل قابل قبول است، زیرا برای اسناد بدهی نیز نیازمند روابط مشابه مبتنی بر اعتماد هستید.

اما این بدان معناست که توکن ایکس‌آرپی به هیچ ‌وجه شبیه بیت کوین نیست. به جای اعتماد به مکانیسم ریاضیاتی اثبات کار، شما تنها با ایجاد محدوده اعتماد که ناگزیر فقط ریپل را در بر می‌گیرد می‌توانید به توکن ایکس‌آ‌رپی اعتماد کنید. با اینکه در عمل هر کسی می‌تواند چنین سروری را به وجود بیاورد، اما اگر ریپل سرور شما را در محدوده اعتماد خود لحاظ نکند، در آن صورت بخشی از فرآیند ایجاد اجماع نخواهید بود.

بنابراین، ریپل کاملاً متمرکز است و ایکس‌آرپی بیشتر شبیه حساب پی‌پال (PayPal) است تا یک سیستم فاقد اعتماد نظیر بیت کوین.

همانگونه که پیتر تاد در مطالعه خود خاطرنشان ساخت، لازمه جدید پروتکل اجماع جهانی ــ که صرفاً به ‌واسطه تصمیم مبنی بر افزودن توکن ایکس‌آرپی شکل گرفت ــ همچنین دارای پیامدهای جدی در رابطه با مقیاس‌پذیری و امنیت است. اگر توکن منجر به شکل‌گیری یک پروتکل پیچیده‌تر، و متمرکز توأم با امنیت و مقیاس‌پذیری کمتر منجر شود، شما باید این سؤال را مطرح کنید که چرا توکن در وهله اول اضافه شد؟ مگر مفهوم اولیه چه مشکلی داشت، مفهومی که نیازی به اجماع جهانی یکپارچه یا دفتر کل نداشت و در نتیجه می‌توانست تقریباً به صورت اختیاری مقیاس‌پذیر شود؟

استدلال اولیه مبنی بر اینکه توکن باید با اسپم شبکه مقابله کند استدلال خوبی نیست؛ از اسپم می‌توان به شیوه‌های دیگری جلوگیری نمود، از جمله از طریق وضع حق‌العمل تراکنش که با استفاده از هر ارزی بر روی شبکه قابل پرداخت است. استدلال دیگری که این روزها می‌شنوم آن است که ایکس‌آرپی به‌ عنوان نوعی ارز ذخیره توسط بانک‌ها یا ارائه‌دهندگان نقدینگی بر روی شبکه استفاده می‌شود.

ارزهای دیجیتال

این امر برای من دور ذهن است؛ چرا ارائه‌دهندگان نقدینگی در این راستا از دیگر ارزهای رایج (ذخیره) نظیر دلار آمریکا استفاده نمی‌کنند، به ویژه از آن جهت که قیمت ایکس‌آرپی بسیار پرنوسان است؟

عدم نیاز به توکن‌های خصوصی بر روی شبکه پرداخت شاید به بهترین نحو توسط پروژه هایپرلجر (Hyperledger) به تصویر کشیده شده است. هایپرلجر مجموعه‌ای از پروتکل‌های منبع باز است که توسط بنیاد لینوکس میزبانی می‌شوند و از پشتیبانی کنسرسیومی متشکل از ۸۰ شرکت از جمله آی‌بی‌ام (IBM)، اینتل، جی‌پی مورگان، و اکسنچر (Accenture) برخوردار است. ساختار هایپرلجر از بسیاری جهات شبیه ریپل است، اما توکن ترجیحی و مختص خود ندارد و بنابراین نیازمند اجماع جهانی واحد نیست. در عوض، این پلتفرم از بسیاری از پروتکل‌های اجماع همزمان پشتیبانی می‌کند. این پروتکل‌ها می‌توانند بسته به آنچه که مورد نیاز است محلی یا متمرکز باشند.

مخلص کلام اینکه، در رابطه با وجود ایکس‌آرپی در پروتکل ریپل به سختی می‌توان یک دلیل منطقی پیدا کرد، جز اینکه توکن مذکور وسیله پول در آوردن برای ریپل است. آن‌ هم پول فراوان. هنگامی که ریپل راه‌اندازی شد، شرکت ۱۰۰ میلیارد توکن ایکس‌آرپی خلق نمود. آنها برای آنکه چیزی شبیه یک توزیع اولیه عادلانه را شکل دهند میلیاردها ایکس‌آرپی در قالب طرح‌های مختلف بذل و بخشش نمودند.

اما شرکت ریپل، بنیانگذاران آن، و بنیادهای وابسته به آن هنوز هم ۶۰ میلیارد از مجموع ۱۰۰ میلیارد توکن را در اختیار دارند. این مسئله می‌تواند هر سرمایه‌گذاری را دچار تردید سازد.

 

 

 

 

چهار معیاری که سلامت بیت‌ کوین را بررسی می‌کنند!

اگر در طی چند ماه گذشته به دنبال نوسانات قیمت بیت کوین بوده‌اید، درمی‌یابید که  این ارز دیجیتال درمعرض مشکلات جدی قرار دارد. از اوایل ماه سپتامبر تاکنون این ارز پایه‌ریزی شده توسط ساتوشی ناکاموتو از حدود ۷،۸۰۰ دلار به کمتر از ۴۰۰۰ دلار سقوط کرده است.

با این حال، رویدادهای اخیر باعث دلسردی کسانی شده است که امیدوار بودند تا قیمت بیت کوین به‌شدت افزایش پیدا کند. معیارهای دیگری از درستی ارزهای دیجیتال وجود دارد که نشان‌دهنده این است که این ارزهای دیجیتال بهتر از آن چیزی است که بسیاری از مردم تصور می‌کنند.

 

 

چگونگی نحوه محاسبه میزان سود در فرآیند استخراج ارزهای دیجیتال !

آیا عزم راسخی برای استخراج ارزهای دیجیتال دارید؟ اگر جواب شما مثبت است، شما نیاز دارید که بدانید چگونه به بهترین نحو از تجهیزات و دارایی خود استفاده کنید. در این راهنما یاد می‌گیرید که چگونه دارایی دیجیتال خود را به سودآورترین شکل ممکن استخراج کنید.

بدیهی است، پول زیادی برای ASICهای گران‌قیمت بیت کوین هزینه می‌شود. اگر شما درحال حاضر توان خرید این تجهیزات را دارید، احتمالا می‌دانید که روند کار چگونه است و می‌توانید بیت کوین را استخراج کنید. اگرچه، کسانی که دارای بودجه نسبتا متوسطی هستند، احتمالا به دنبال ایجاد یک GPU miner برای ارزهای دیجیتال اسکریپت هستند یا یک دستگاه کوچک ASIC برای بیت کوین و یا دیگر ارزهای SHA-256 می‌خرند. در این صورت، شما در مسیر درست قرار دارید.

 

 

هر آن‌چیزی که از ارز دیجیتال ملی باید بدانید + مزایا و معایب

چگونه می توان به راحتی کسب و کارهایی که بیت کوین کش را می پذیرند، پیدا کرد؟

پذیرش ارزهای دیجیتال توسط تجار و بازرگانان هنوز هم فراگیر نشده است، بنابراین ممکن است برای پیدا کردن مکان هایی که ارزهای دیجیتال را مورد پذیرش قرار می دهند، نیاز به کمک و راهنمایی داشته باشید. ما در این مقاله سعی داریم تا به شما راهنمایی هایی در خصوص اینکه چگونه می توانید مکان های نزدیک به کسب و کارهایی را پیدا کنید کهبیت کوین کش را می پذیرند، ارائه دهیم.

نحوه ایجاد و ارسال صورتحساب ارزهای دیجیتال که باید بدانید

 

کریپتوتوریسم یا گردشگری کریپتو چیست؟

 

نگاهی مختصر به تاریخچه استخراج ارزهای دیجیتال !

علیرغم اینکه ارزهای دیجیتال به تازگی وارد جریان اصلی بازار شده اند، اما آنها برای یک دهه است که پدید آمده اند. با وجود اینکه بیت کوین، اولین ارز دیجیتالی بود که به وجود آمد، اما می توان گفت مفهوم ارز دیجیتال آنلاین حتی قبل از به وجود آمدن بیت کوین نیز وجود داشته است. از زمان پیدایش بیت کوین تا کنون بیش از ۱۶۰۰ نوع ارز دیجیتال متفاوت به وجود آمده است که به نظر می رسد، در هر هفته یک ارز دیجیتال عرضه شده است. در طول این مدت، ما اتفاقات گوناگونی در بازار ارزهای دیجیتال مشاهده کرده ایم که از عمده ترین آنها می توان به نوسانات بازار ارزهای دیجیتال اشاره کرد.

ارزهای دیجیتال نیز دارای زیر مجموعه هایی می باشند. به عنوان مثال، عرضه اولیه سکه (ICO) در سال های اخیر توانسته تا به عنوان راهی برای شرکت های مبتنی بر بلاک چین باشد تا بتوانند از طریق ارزهای دیجیتال برای پروژه های خود سرمایه جذب داشته باشند.

 

 

آشنایی با الگوی مثلث افزایشی (صعودی) برای تحلیل تکینکال!

چگونگی عملکرد معامله فرکانس بالا در بازار ارزهای دیجیتال !

نکاتی از نحوه خواندن بلاک چین بیت کوین که باید بدانید!

یک تجزیه کننده بلاک، بلاک چین بیت کوین را می خواند. هیچ نوع رمزگذاری برای اطلاعات ذخیره شده بر روی بلاک چین وجود ندارد. بیت کوین یک سیستم با نام مستعار است. به این معنی که الگوریتم ECDSA در حال مخفی کردن هویت کاربران می باشد. با این حال، اطلاعات باینری (دو دویی) در بلاک چین قابل خواندن است.

بلاک چین یک پایگاه داده تراکنش است. هر گره کاملی که در شبکه بیت کوین مشارکت دارد، دارای همان کپی است. پروتکل بیت کوین، ساختار آن را مشخص می کند و وسیله ای است که از طریق آن هرگره یک کپی را نگه می دارد. به طور کلی، بلاک چین، یک ساختار اطلاعاتی برای ذخیره بلاک هاست. بلاک چین، بلاک ها را در یک مجموعه ذخیره می کند تا همراه با بلاک جنسیس شروع به کار کند.

چرا از فناوری بلاک چین استفاده می کنیم؟

 

 

چگونه ارزهای دیجیتال را خریداری کنیم؟

ارزهای دیجیتال برای مدت زمان زیادی است که راه اندازی شده اند، اما می توان گفت که آنها با افزایش قیمت چشم گیری که در سال ۲۰۱۷ داشتند، در صدر اخبار قرار گرفتند. در اینجا یک راهنما وجود دارد که به شما در خرید بیت کوین یا هر ارز دیجیتال محبوب دیگری کمک خواهد کرد.

قیمت بیت کوین (BTC) به عنوان با ارزش ترین ارز دیجیتال در جهان، در ماه مارس امسال به ۳۷۹۴٫۳۵ دلار رسید. این ارز در ابتدای ماه ژانویه سال ۲۰۱۸ با قیمت تقریبا ۲۰،۰۰۰ دلار به فروش می رسید که در ابتدای همان سال چیزی حدود ۷۵۰ دلار قیمت داشت.

در حقیقت، بیت کوین و اتر دو ارز دیجیتال برتر بودند، چرا که اتریوم نیز در سال ۲۰۱۷ شاهد رشد چشم گیری بود، این پلتفرم در ابتدای سال ۲۰۱۷ تنها ۱۰ دلار قیمت داشت، در حالی که در اواخر همان سال به ۱٫۴۰۰ دلار رسید. این مسئله، نشان دهنده افزایش ۱۴۰ برابری این ارز بود که بسیار بیشتر از بیت کوین با افزایش قیمت روبرو شده بود.

 

 

۶ راه کسب سرمایه برای راه اندازی کسب و کار بیت کوین !

 

نحوه پذیرش پرداخت با بیت کوین در کسب و کارها!

امن‌ترین راه برای خرید ارزهای دیجیتال و بیت کوین

سود ۱۰۰ هزار برابری سرمایه‌گذاران بیت کوین

 

تاثیر استخراج ارزهای دیجیتال در بهینه سازی و صرفه جویی در انرژی

 

امروزه ارزهای دیجیتال و استخراج این نوع از ارز های رمز پایه بسیار پرکاربرد است و تبدیل به صنعت شده است که این صنعت نیروی برق زیادی را مصرف می کند و تامین برق مصرفی این صنعت بسیار دشوار شده است و باید به دنبال راهکار های ارزان و ساده برای صرفه جویی در انرژی باشیم.

بلاک چین یکی از فناوری های جدید است. هر فردی که قصد داشته باشد آینده ای مطمئن داشته باشد و کاملا آماده برای اتفاقات آینده باشد با شرکت در فناوری بلاک چین به آمادگی های لازم خواهد رسید. بلاک چین در حوزه های مختلفی کاربرد دارد، یکی از کاربرد های بلاک چین امکان انجام تراکنش همتا به همتا ارزهای دیجیتال به مانند بیت کوین است. در واقع ارز های رمز پایه متن باز هستند و هیچ نهادی نظارت ندارند. جالب است بدانید که تراکنش هایارزهای دیجیتال توسط استخراج کنندگان که ماینر هم نامیده می شود، تایید می شود و هر کدام از این تراکنش ها در بلوکی قرار می گیرند و همینطور این بلوک ها به یک زنجیره اضافه می شوند.

 

 

بیت کوین ماینینگ چگونه کار می‌کند؟

چطور اتریوم استخراج کنیم

نگاهی به ۵۰ ارز دیجیتال برتر ؛ ارزهای دیجیتال در یک نگاه!

امیدواریم که این راهنما، شما را به‌درستی هدایت کند، همچنین شما را به انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه علاقمند کرده و از کلاهبرداری‌های احتمالی که وجود دارد، دور کنیم. (ارزهای تقلبی نیز در بین این ۵۰ ارز وجود دارد). اطلاعاتی که در این راهنما یافت می‌شود، نتیجه صدها ساعت تحقیق دقیق توسط تیم نویسندگان است. توجه داشته باشید که این لیست به طور مداوم در حال تغییر است.

چرا نباید از مقررات وضع شده برای انواع بلاک چین‌ و ارزهای دیجیتال بترسیم؟